Onze dienstverlening

Onze missie is het toevoegen van waarde door het vinden en verbinden van professionals aan de juiste organisatie. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd welke we inzetten om kwaliteit te kunnen leveren. Door onze persoonlijke aanpak en inhoudelijke kennis helpen wij ambities waar te maken.

Wat bieden wij

 • Deta-vast constructie; hierbij wordt traditionele detachering gecombineerd met werving en selectie. De werknemer start binnen uw bedrijf aan een vooraf overeengekomen detacheer periode. Na deze periode is er een mogelijkheid tot overname van de werknemer.
 • Detachering; het inhuren van een medewerker voor een bepaalde tijd, bijvoorbeeld ter vervanging van ziekte of tijdens pieken.
 • ZZP-bemiddeling; het koppelen van zzp’ers aan opdrachtgevers.

Onze werkwijze

Hieronder zie je de stappen die wij met jou doorlopen om tot een succesvol resultaat te komen. Elk mens is uniek en elke situatie is anders. Per keer bekijken we wat er precies nodig is.

Proces kandidaat

Proces opdrachtgever

Benieuwd wat Hire Impact voor jouw organisatie kan betekenen?

Ontmoet het team

Caroline

Co-owner / Consultant

Sinds 2014 bemiddel ik met veel plezier bouwkundig uta personeel. Met veel familieleden die uit de bouwwereld komen werd die interesse al vroeg gewekt. Door mijn enthousiasme, persoonlijke aandacht en netwerk help ik ambities waar te maken. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Bel, app of mail dan kom ik graag met je in contact!

 1. c.rijke@hireimpact.nl
 2. + 316 58 96 59 17
 3. LinkedIn

Michael

Co-owner / Consultant

Door mijn jarenlange ervaring als actuaris bij 10+ verzekeraars ken ik de markt en inhoudelijke werkzaamheden maar al te goed. Deze kennis deel ik graag op een persoonlijke en positieve wijze. Benieuwd wat jouw volgende stap in je carrière kan zijn of wat ik kan betekenen voor jouw organisatie? Ik kijk uit naar je bericht, dan vertel ik je graag meer!

 1. m.rothuizen@hireimpact.nl
 2. + 316 12 56 76 41
 3. LinkedIn

Remco

Consultant Bouw

Samen met mijn collega Caroline bemiddel ik met veel plezier bouwkundig uta personeel. Ik heb de mooie combinatie kunnen maken tussen mijn interesse in de bouw en het bemiddelen van professionals. Samen met jou wil ik tot de juiste match komen, waar jij energie van krijgt. Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? App, mail of bel en dan kom ik graag me je in contact!

 1. r.boers@hireimpact.nl
 2. + 316 82 73 68 55
 3. LinkedIn

B. Amsterdam

Onze locatie

In deze gezellige co-working space werken we samen aan onze doelen.

Meer informatie?

Let's get in touch

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven

Hire Impact gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.