Werken als Consultant

Meer plezier en een hogere beloning? Bij Hire Impact weten we dat het kan.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste consultant die toe is aan de volgende stap in een positieve werkomgeving, met meer vrijheid en een unieke beloningsstructuur. Bepaal je graag zelf jouw kleding, werktijden en werkwijze? Dan zou het zomaar kunnen dat jij jezelf bij Hire Impact verder gaat ontwikkelen.

Een aantal voordelen op een rijtje:

 • Gezellige collega's en een hoop slechte grappen ;)
 • Een mooi kantoor in B. Amsterdam met een verzorgde lunch en vers fruit
 • Flexibele werktijden; buiten de files om rijden
 • Geen KPI's, maar focus op kwaliteit en output
 • Geen manager die in je nek hijgt, jij weet precies wat werkt voor jouw business
 • Een bonusstructuur van 40% oplopend tot 50%
 • Onder ons motto “Work smart, play hard”; vrijmibo, pubquiz, tafeltennis, padel, uitjes en nog veel meer

Wat ga je doen?

Als Consultant binnen Hire Impact ben je verantwoordelijk voor jouw eigen business en bepaal je dus jouw eigen succes. Je hebt een 360 graden rol en bent zelf eigenaar van het proces vanaf de jobintake tot aan de contractonderhandeling en de evaluaties met de medewerkers. Het team zal versterkt worden met recruiters, zodat jij meer tijd hebt voor acquisitie naar nieuwe klanten en het uitbouwen van het bestaande netwerk. Kortom: een nieuwe stap waar jouw groei en werkplezier centraal staan!

Wat verwachten wij van jou?

 • Minimaal 2 jaar werkervaring in de arbeidsbemiddeling met aantoonbare resultaten
 • Je bent doelgericht en naast je winnaarsmentaliteit heb je een gezonde dosis humor
 • Je hebt een positieve mindset en je zet door als het even tegenzit
 • Je zorgt met jouw enthousiasme en overtuigingskracht voor commitment bij de klant en kandidaat
 • Je bent nieuwsgierig en leergierig
 • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen van jouw business en wilt het beste uit jezelf halen

Over Hire Impact

Wij zijn een groeiend detacheringsbureau met een focus en specialisme binnen de bouwkundige, IT en financiële sector. Onze opdrachtgevers variëren tussen start-ups en gevestigde corporates. Door onze positieve en persoonlijke aanpak, inhoudelijke kennis en unieke beloningsstructuur onderscheiden we ons van de rest. Bij ons staat werkplezier voorop en dat merk je!

Wij zijn op zoek naar meerdere ervaren consultants die elkaar naar een hoger niveau brengen, samen bereiken we meer. Past deze nieuwe manier van werken goed bij jou en ben je nieuwsgierig geworden? Laat ons weten wie je bent, we vertellen graag meer!

Solliciteer

Benieuwd wat Hire Impact voor jouw organisatie kan betekenen?

Ontmoet het team

Michael

Co-owner / Consultant

Door mijn jarenlange ervaring als actuaris bij 10+ verzekeraars ken ik de markt en inhoudelijke werkzaamheden maar al te goed. Deze kennis deel ik graag op een persoonlijke en positieve wijze. Benieuwd wat jouw volgende stap in je carrière kan zijn of wat ik kan betekenen voor jouw organisatie? Ik kijk uit naar je bericht, dan vertel ik je graag meer!

 1. michael@quantimpact.nl
 2. + 316 12 56 76 41
 3. LinkedIn

Caroline

Co-owner / Consultant

Sinds 2014 bemiddel ik met veel plezier bouwkundig uta personeel. Met veel familieleden die uit de bouwwereld komen werd die interesse al vroeg gewekt. Door mijn enthousiasme, persoonlijke aandacht en netwerk help ik ambities waar te maken. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Bel, app of mail dan kom ik graag met je in contact!

 1. c.rijke@hireimpact.nl
 2. + 316 58 96 59 17
 3. LinkedIn

Jessica

Consultant

Met een achtergrond in Social Work en ervaring in het commerciële domein vind ik het belangrijk om te kijken naar wat iemand motiveert. Ieder mens is uniek en bezit andere kwaliteiten. Door de juiste match te maken komen de kwaliteiten het best tot zijn recht, waar iedereen gelukkig van wordt!

Wesley

Consultant

Met plezier zet ik mij elke dag in om kandidaten aan een baan te helpen. Dit is wat mij motiveert en waar ik elke dag mijn bed voor uitkom. Eerlijk en transparant zijn de woorden die terugkomen van opdrachtgevers. Bel mij gerust voor een kop koffie of kom langs voor een biertje tijdens de vrijdagmiddag borrel ;).

 1. w.schreuder@hireimpact.nl
 2. + 316 82736855
 3. LinkedIn

Chiron

Co-owner / Consultant

Chiron is geen reguliere headhunter. Hij is een quant met zowel een MSc. diploma in Natuurkunde als Actuariaat en heeft daarnaast een sterke focus op de mens. Hij helpt graag professionals die een overstap willen maken met het vinden van de juiste match. Tevens helpt hij professionals graag in de vorm van loopbaancoaching.

 1. chiron@quantimpact.nl
 2. + 316 30717361
 3. LinkedIn

Danny

Stagiair

Als stagiair op het gebied van HR en ondernemerschap zal ik het afstudeeronderzoek schrijven op het gebied van Sales & Marketing. Ik heb ervaring als recruiter en als ondernemer binnen mijn eigen meubelbedrijf. Als ik je ergens mee kan helpen, neem dan gerust contact op.

 1. d.van.putten@hireimpact.nl
 2. + 316 12567641
 3. LinkedIn

Jan Willem

Stagiair

Als vierdejaars Commerciële Economie student ga ik mijn afstudeeronderzoek schrijven bij Hire Impact. Vorig jaar ben ik een eigen bedrijf gestart in de e-commerce en mijn ervaring met Digital Marketing deel ik graag met anderen. Benieuwd wie ik ben en wat ik precies ga doen? Stuur gerust een bericht, dan vertel ik je er meer over.

 1. jw.bergman@hireimpact.nl
 2. + 316 12567641
 3. LinkedIn

B. Amsterdam

Onze locatie

In deze gezellige co-working space werken we samen aan onze doelen.

Kevin

Consultant

Al geruime tijd ben ik met veel plezier actief in de arbeidsbemiddeling. Het leukste aan ons vak vind ik het verbinden van kandidaten en opdrachtgevers aan de hand van een kwalitatief inhoudelijke match. Dit doe ik door in te zetten op vakinhoudelijke kennis, persoonlijke interesse, eerlijkheid en transparantie. Bel, app of mail en kom erachter wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

 1. k.breggeman@hireimpact.nl
 2. + 316 14242944
 3. LinkedIn
Meer informatie?

Let's get in touch

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven

Hire Impact gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close