Werken als Stagiair

Ben jij op zoek naar een super leerzame stage in een gezellig team?
Start dan bij Hire Impact als Stagiair - Sales & Marketing!

Een aantal voordelen op een rijtje:

 • Gezellige collega's en een hoop slechte grappen ;)
 • Een interessante stage met goede interne stagebegeleiding, als het positief bevalt maak je kans op een vast dienstverband
 • Een mooi kantoor in B. Amsterdam met een verzorgde lunch en vers fruit
 • Onder ons motto “Work smart, play hard”; vrijmibo, pubquiz, tafeltennis, padel, uitjes en nog veel meer

Wat ga je doen?

Als Stagiair binnen Hire Impact zul je kennismaken met de wereld van Recruitment en Marketing. Aan de hand van LinkedIn en onze database ga je de beste kandidaten vinden voor onze klanten. Ook ga je wervende vacatures (leren) schrijven en op onze website plaatsen. Om het matching proces te versnellen zul je de cv’s van de kandidaten uitwerken en in overleg met de interne stagebegeleider kan je ook telefonische intakes of videogesprekken afnemen. 

Wat betreft marketing zul je meer naamsbekendheid creëren d.m.v. content op LinkedIn en onze website en het optimaliseren van onze LinkedIn bedrijfspagina. En tot slot; het bedenken en bestellen van promotiemateriaal, het organiseren van uitjes en het bieden van managementondersteuning. Daarnaast krijg je alle vrijheid om je onderzoek te schrijven (indien gewenst). Als Marketing je meer aanspreekt dan Sales zul je daar meer tijd aan besteden, want het ontwikkelen van jouw talenten staat voorop!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent nu bezig met jouw HBO studie in de richting van Marketing, Commerciële Economie, HRM of aanverwanten
 • Je hebt een positieve mindset en je zet door als het even tegenzit
 • Je bent enthousiast en steekt graag de handen uit de mouwen
 • Je bent leergierig en staat open voor feedback

Over Hire Impact

Wij zijn een groeiend detacheringsbureau met een focus en specialisme binnen de bouwkundige, IT en financiële sector. Onze opdrachtgevers variëren tussen start-ups en gevestigde corporates. Door onze positieve en persoonlijke aanpak, inhoudelijke kennis en unieke beloningsstructuur onderscheiden we ons van de rest. Bij ons staat werkplezier voorop en dat merk je!

Solliciteer

Benieuwd wat Hire Impact voor jouw organisatie kan betekenen?

Ontmoet het team

Michael

Co-owner / Consultant

Door mijn jarenlange ervaring als actuaris bij 10+ verzekeraars ken ik de markt en inhoudelijke werkzaamheden maar al te goed. Deze kennis deel ik graag op een persoonlijke en positieve wijze. Benieuwd wat jouw volgende stap in je carrière kan zijn of wat ik kan betekenen voor jouw organisatie? Ik kijk uit naar je bericht, dan vertel ik je graag meer!

 1. michael@quantimpact.nl
 2. + 316 12 56 76 41
 3. LinkedIn

Caroline

Co-owner / Consultant

Sinds 2014 bemiddel ik met veel plezier bouwkundig uta personeel. Met veel familieleden die uit de bouwwereld komen werd die interesse al vroeg gewekt. Door mijn enthousiasme, persoonlijke aandacht en netwerk help ik ambities waar te maken. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Bel, app of mail dan kom ik graag met je in contact!

 1. c.rijke@hireimpact.nl
 2. + 316 58 96 59 17
 3. LinkedIn

Chiron

Co-owner / Consultant

Chiron is geen reguliere headhunter. Hij is een quant met zowel een MSc. diploma in Natuurkunde als Actuariaat en heeft daarnaast een sterke focus op de mens. Hij helpt graag professionals die een overstap willen maken met het vinden van de juiste match. Tevens helpt hij professionals graag in de vorm van loopbaancoaching.

 1. chiron@quantimpact.nl
 2. + 316 30717361
 3. LinkedIn

B. Amsterdam

Onze locatie

In deze gezellige co-working space werken we samen aan onze doelen.

Meer informatie?

Let's get in touch

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven

Hire Impact gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close