Werken als Stagiair

Ben jij op zoek naar een super leerzame stage in een gezellig team?
Start dan bij Hire Impact als Stagiair - Sales & Marketing!

Een aantal voordelen op een rijtje:

 • Gezellige collega's en een hoop slechte grappen ;)
 • Een interessante stage met goede interne stagebegeleiding, als het positief bevalt maak je kans op een vast dienstverband
 • Een mooi kantoor in B. Amsterdam met een verzorgde lunch en vers fruit
 • Onder ons motto “Work smart, play hard”; vrijmibo, pubquiz, tafeltennis, padel, uitjes en nog veel meer

Wat ga je doen?

Als Stagiair binnen Hire Impact zul je kennismaken met de wereld van Recruitment en Marketing. Aan de hand van LinkedIn en onze database ga je de beste kandidaten vinden voor onze klanten. Ook ga je wervende vacatures (leren) schrijven en op onze website plaatsen. Om het matching proces te versnellen zul je de cv’s van de kandidaten uitwerken en in overleg met de interne stagebegeleider kan je ook telefonische intakes of videogesprekken afnemen. 

Wat betreft marketing zul je meer naamsbekendheid creëren d.m.v. content op LinkedIn en onze website en het optimaliseren van onze LinkedIn bedrijfspagina. En tot slot; het bedenken en bestellen van promotiemateriaal, het organiseren van uitjes en het bieden van managementondersteuning. Daarnaast krijg je alle vrijheid om je onderzoek te schrijven (indien gewenst). Als Marketing je meer aanspreekt dan Sales zul je daar meer tijd aan besteden, want het ontwikkelen van jouw talenten staat voorop!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent nu bezig met jouw HBO studie in de richting van Marketing, Commerciële Economie, HRM of aanverwanten
 • Je hebt een positieve mindset en je zet door als het even tegenzit
 • Je bent enthousiast en steekt graag de handen uit de mouwen
 • Je bent leergierig en staat open voor feedback

Over Hire Impact

Wij zijn een groeiend detacheringsbureau met een focus en specialisme binnen de bouwkundige, IT en financiële sector. Onze opdrachtgevers variëren tussen start-ups en gevestigde corporates. Door onze positieve en persoonlijke aanpak, inhoudelijke kennis en unieke beloningsstructuur onderscheiden we ons van de rest. Bij ons staat werkplezier voorop en dat merk je!

Solliciteer

Benieuwd wat Hire Impact voor jouw organisatie kan betekenen?

Ontmoet het team

Michael

Co-owner / Consultant

Door mijn jarenlange ervaring als actuaris bij 10+ verzekeraars ken ik de markt en inhoudelijke werkzaamheden maar al te goed. Deze kennis deel ik graag op een persoonlijke en positieve wijze. Benieuwd wat jouw volgende stap in je carrière kan zijn of wat ik kan betekenen voor jouw organisatie? Ik kijk uit naar je bericht, dan vertel ik je graag meer!

 1. michael@quantimpact.nl
 2. + 316 12 56 76 41
 3. LinkedIn

Caroline

Co-owner / Consultant

Sinds 2014 bemiddel ik met veel plezier bouwkundig uta personeel. Met veel familieleden die uit de bouwwereld komen werd die interesse al vroeg gewekt. Door mijn enthousiasme, persoonlijke aandacht en netwerk help ik ambities waar te maken. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Bel, app of mail dan kom ik graag met je in contact!

 1. c.rijke@hireimpact.nl
 2. + 316 58 96 59 17
 3. LinkedIn

Jessica

Consultant

Met een achtergrond in Social Work en ervaring in het commerciële domein vind ik het belangrijk om te kijken naar wat iemand motiveert. Ieder mens is uniek en bezit andere kwaliteiten. Door de juiste match te maken komen de kwaliteiten het best tot zijn recht, waar iedereen gelukkig van wordt!

Wesley

Consultant

Met plezier zet ik mij elke dag in om kandidaten aan een baan te helpen. Dit is wat mij motiveert en waar ik elke dag mijn bed voor uitkom. Eerlijk en transparant zijn de woorden die terugkomen van opdrachtgevers. Bel mij gerust voor een kop koffie of kom langs voor een biertje tijdens de vrijdagmiddag borrel ;).

 1. w.schreuder@hireimpact.nl
 2. + 316 82736855
 3. LinkedIn

Chiron

Co-owner / Consultant

Chiron is geen reguliere headhunter. Hij is een quant met zowel een MSc. diploma in Natuurkunde als Actuariaat en heeft daarnaast een sterke focus op de mens. Hij helpt graag professionals die een overstap willen maken met het vinden van de juiste match. Tevens helpt hij professionals graag in de vorm van loopbaancoaching.

 1. chiron@quantimpact.nl
 2. + 316 30717361
 3. LinkedIn

Danny

Stagiair

Als stagiair op het gebied van HR en ondernemerschap zal ik het afstudeeronderzoek schrijven op het gebied van Sales & Marketing. Ik heb ervaring als recruiter en als ondernemer binnen mijn eigen meubelbedrijf. Als ik je ergens mee kan helpen, neem dan gerust contact op.

 1. d.van.putten@hireimpact.nl
 2. + 316 12567641
 3. LinkedIn

Jan Willem

Stagiair

Als vierdejaars Commerciële Economie student ga ik mijn afstudeeronderzoek schrijven bij Hire Impact. Vorig jaar ben ik een eigen bedrijf gestart in de e-commerce en mijn ervaring met Digital Marketing deel ik graag met anderen. Benieuwd wie ik ben en wat ik precies ga doen? Stuur gerust een bericht, dan vertel ik je er meer over.

 1. jw.bergman@hireimpact.nl
 2. + 316 12567641
 3. LinkedIn

B. Amsterdam

Onze locatie

In deze gezellige co-working space werken we samen aan onze doelen.

Kevin

Consultant

Al geruime tijd ben ik met veel plezier actief in de arbeidsbemiddeling. Het leukste aan ons vak vind ik het verbinden van kandidaten en opdrachtgevers aan de hand van een kwalitatief inhoudelijke match. Dit doe ik door in te zetten op vakinhoudelijke kennis, persoonlijke interesse, eerlijkheid en transparantie. Bel, app of mail en kom erachter wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

 1. k.breggeman@hireimpact.nl
 2. + 316 14242944
 3. LinkedIn
Meer informatie?

Let's get in touch

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven

Hire Impact gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close